24 Ağustos 2012 Cuma

İlginç tasarım Oda Aksesuarları



Heinrich Wang'ın oda aksesuarları


Dalga kase
Resim 1-  Okyanus kase
Tasarımcı : Heinrich Wang

Dekoratif kaseyi tasarımcı okyanus dalgalarından esinlenerek yaratmış. 6 ayaklı, 3 bölmeli tabak hem klasik hem de modern dizaynlara uygun.


Tören kazanı kase
Resim 2- Çin kazanı kase
Tasarımcı : Heinrich Wang
 ''Çin törenlerinde kullanılan kazandan esinlenerek hazırlanmış bu dekorati kase doğaya saygıyı simgeliyor'' diyor tasarımcı Heinrich Wang.


Göl kase
Resim 3-  Doğa kase
Tasarımcı : Heinrich Wang
Tasarımcının doğadan esinlenerek yarattığı bu tabak masanızın üzerinde gerçekten estetik bir görüntü oluşturacaktır. Şekil olarak gerçekten sıradışı ve ilginç bir kase.


Kapaklı kutular
Resim 4-  Çift kapaklı kutu
Tasarımcı : Heinrich Wang
Kapaklı iki kutunun yanyana dizaynı geçmiş gönderme yapıyor. Hem ilginç hemde zarif bir kutu


Kare Vazo
Resim 5-  Onur ve Zenginlik
Tasarımcı : Heinrich Wang
 Çin'de 2 sembol Yu: zenginlik Gui: onur. Sembolleri Çin kağıt kesme sanatıyla birleştirip bu güzel vazoyu oluşturmuş tasarımcı. Vazo evinizde koyduğunuz alana anlam ve zerafet katacaktır


Kayık tabak
Resim6 - Kayık tabak
Tasarımcı : Heinrich Wang
Tasarımcının gemiden esinlenerek yaptığı kayık şeklindeki dekoratif kase estetik olarak şahane. Dokunsan dağılıverecekmiş kadar da narin.
New Chi porselenleriyle yapılmış bu tasarımları sanatçı kendi sitesinde satışa sunmuş.
Resim 1, 2, 3, 4, 5, 6, ve sanatçının sitesi

Yüzük vazo


Tasarımcı : La Chanh Nguyen

Yüzük vazo

Tasarımcı  vazonun ağız kısmındaki yüzük şeklinde bir parçayı, bir fileyle vazonun ana gövdesine bağlamış. Böylece bitkinin alt kısımlarındaki yapraklarını toplayarak hem etrafa dökülmesini engellemiş hemde yaprakların zedelenmesini önlemiş.

Nina Tekampe'nin sıradışı vazoları


Tasarımcı : Nina Tekampe
Sıradışı vazolar


Tasarımcı : Nina Tekampe
Sıradışı vazolar

Kare yada dikdörtgen kutular içinde yuvarlak uzun vazolar entresan bir düşünce tarzı. Ortaya çıkan sonuç şaşırtıcı ve başarılı ve de farklı. Bu kadar basit ama o kadar da nasıl farklı olunur, tasarımcı bize bu  vazolarıyla çok iyi anlatmış.  

 Dans eden vazolar


 Tasarımcı : Robin van Hontem
Dans eden vazolar

Beyaz, topaç şeklinde zemini ile düz  durmayan vazolar bir hayli ilginç. Gerçekten dans eder tarzda görünüyorlar. Tasarımcısı da bu adı vermiş. Hoş, sıradışı dizaynıyla beğeni tolayacağı kesin.  

Raf


 Tasarımcı : Olivia Blechschmidt
Raf

Olivia Blechschmidt tarafından tasarlanan rafın uç kısmı çok entresan. Sanki ağacın dalları uzanıyormuş gibi duruyor. Hem narin hemde dekoratif özellikteki raf diğer düz raflara göre daha fazla tercih edilecektir. Kendisi dekoratif obje olarak üzerine bir şey koymadan bile rahatlıkla kullanılabilir.

Jung Hwajin'in volkanik vazoları

Volkanik vazolar
Tasarımcı : Jung Hwajin

Tasarımcı Jung Hwajin'in volkanlardan esinlenerek yaptığı vazolar gerçekten çok hoş. Odanızın dekorasyonunda kolaylıkla kullanabileceğiniz  tarzda.  Hemen hemen her tarza uyum sağlayacak türde vazolar. Sanatçını  web sitesinde detaylarını görebilirsiniz. 

Ağaç dalı vazo



REVERSE
Tasarımcı : Paola Erani
Ağaç dalı vazo
 Paola Erani'nin ağaç dallarından esinlenerek  hazırladığı bu vazo basit, şirin, zarif ve dekoratif. Her bir bölümüne ayrı ayrı koyabileceğiniz çiçekler masanızda hoş bir görüntü yaratacak. 



Kalem kase


 
Boya kalemlerinden  kase
Tasarımcı : Michiel Cornelissen
Kalem kase                 

36 adet kalemden yapılmış kase. Boya kalemlerinden beğendiğiniz renklerden oluşturabilirsiniz. İstediğiniz zaman kalemleri kullanıp yeni kalem renkleriyle değiştirebilirsiniz. Kullanışlı , dekoratif,  sıradışı tasarımlardan biri değil mi?

Kristal meyve tabak ve kaseleri


Meyve tabak ve kaseleri
Kristal meyve tabak ve kaseleri

Meyve sunumu için yapılmış büyük ve küçük kristal kaselerden oluşuyor. Küçük kaseler asılabildiği için yemek masasının üzerinde hem güzel bir görüntü oluşturacak hem de sunum kolylığı sağlamış olacak. Kristalin ışıltılarıyla meyvelerin renkleri birleştiğinde ortaya öıkan görüntü muhteşem olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder